YouTube annoncering


Videoannoncering
på YouTube

Få det rigtige budskab ud, til de rigtige mennesker, på det rigtige tidspunkt!

YouTube er verdens næststørste søgemaskine efter Google, så det er bestemt værd at tage med i din markedsføringsstartegi. Du kan vise din reklamefilm til dine potentielle kunder baseret på, hvem de er, hvor de er placeret, og hvad de leder efter.

Vi producere en kampagne som er målrettet efter dine ideelle kunder, og sikrer at du får det rigtige budskab ud, til de rigtige mennesker, på det rigtige tidspunkt. Derved spilder du ikke dine penge på reklamer til folk, der ikke er interesseret i din virksomhed. Vi kan bla. målrette efter alder, køn, interesser, steder, søgeord, remarketinglister og konkurrerende videoer.

Så hvad kræver det at lave succesfulde videokampagner?

Tja, det er delvis kunst, delvis videnskab.

Kunsten?

En dyb strategisk viden om målgruppens tankegang, og produktion af kreative og overbevisende videoannoncer.

Videnskaben?

Den analytiske proces med, at sikre den rette video vises til de rigtige mennesker, på det rigtige tidspunkt.

Hos inmedia mestre vi begge discipliner! Vores Youtube-specialister arbejder hånd i hånd med vores videoproduktionshold fra starten af ethvert project, for at udvikle videoannoncer, der skaber nye kunder til din virksomhed.

Arbejdsproces

De 5 grundlæggende faser

Vi har en databaseret tilgang til alt hvad vi laver og træffer derfor ingen beslutninger ud fra gætterier om hvad der virker. Derfor starter vi typisk stille og roligt ud, kigger på data og planlægger ud fra hvad der kan dokumenteres. Det sikre dig optimal effekt for dine penge.

Strategi & Planlægning

VIdeo
produktion

Opsætning & Tracking

"Going live"

Kampagne optimering
Strategi & Planlægning

Vi kigger nærmere på din virksomhed og din målgruppe og finder ud af hvilke typer af videoannoncer der vil være rigtige for dig. Vi får defineret målgruppen og lægger en strategi og tidsplan for hele kampagnen.

VIdeo
produktion

Når strategien er på plads, vil vores videospecialister lave et udkast til dine videoannoncer, som er skræddersyet til din virksomhed, og i tråd med den aftalte strategi. Du vil blive vist udkastet til videoen - og vi foretager selvfølgelig gerne justeringer og ændringer til videoen, indtil du er 100% tilfreds.

Opsætning & Tracking

Vi opretter de nødvendige annoncekonti og integrere alt med dit website. Vi vil også tilføje sporingskoden til din hjemmeside, så vi ved, hvad der fungerer, og hvor vi kan skalere og optimere.

"Going live"

Lige så snart alt er 100% på plads, vil vi begynde at køre dine annoncer for at få data og spore resultater. Når vi har tilstrækkelig med data, kan vi derefter planlægge de næste skridt. Dette kan tage et sted mellem 5-14 dage, da det vil afhænge af, hvor skarpt vi målretter kampagnen. 

Kampagne optimering

Så snart vi ved, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer, vil vi sende dig en rapport over resultaterne. Baseret på de første resultater, vil vi være i stand til løbende at tilpasse og forbedre dine kampagner.

Få en pris på
Youtube annoncering


Du modtager et tilbud inden for 24 timer

Inmedia har mange års erfaring med annoncering på YouTube, og ved derfor hvad der virker. Det betyder, at du ved at lade os stå for din videokampagne, har de bedste forudsætninger for at fange din målgruppe på det rette tidspunkt.

Eller ring
direkte til Mikkel
og få svar på dine
spørgsmål.

Tlf. 30 804 804

Vi er certificerede hos
Google Premium Partner
Google AdWords Partner
Google Analytics Partner

Få en pris på
dit projekt


Du modtager et tilbud inden for 24 timer

Eller ring
direkte til Mikkel
og få svar på dine
spørgsmål.

Tlf. 30 804 804

Digital Planner, Mikkel Johansen